2 ar finansavimo metodai: pranašumai mažo masto firmoms

parašė , 2015-09-15 12:37

Daugelis mažo masto firmų reikalingumo finansavimo per patikimą šaltinį taip daugelis jų neturi angelo ar teisingumo investitorių kaip įmanomas pasirinkimas ar negali sėkmingai gauti banko paskolos. Tačiau, dėl papildomo apyvartinio kapitalo reikalingumo, kad sutiktų jų kasdienines naudojamas išlaidas lengvai, jie gali ištirti pasirinkimą parūpinti gautiną sąskaitą (AR) finansų programa pagalbai.

Jei komercinių finansų įstaigų, AR finansavimas yra efektyvi alternatyva banko finansavimui. Kai kurie bankai tikrai turi pasirinkimą apsirūpinti, AR skolina mažoms matuojamosioms firmoms, bet jie turi labai griežtus kvalifikavimo reikalavimus, kurie dažnai trukdo gavimui fondų jūsų kompanijos poreikis (ir skubiai).
Mažo masto firmų savininkai gali paimti AR, finansuojantį per du metodus, kurie buvo paaiškinti detaliai, kad padėtų jums nuspręsti, kaip tęstis.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []). pastūmėjimas ({});

Gautinų sąskaitų žadėjimas

Šis metodas apima naudojimą jūsų komercinių sąskaitų jūsų klientams kaip įkeistas turtas, kad gautų greitą finansavimą jūsų verslui. Tai apima pavedimą per jūsų gautinas sąskaitas skolintojo kompanijai, tuo metu, kai jūsų kompanija yra vis dar atsakinga už tai, kad rinko pinigus iš jūsų skolininkų ir perdavė juos finansavimo kompanijai. Skolintojas atsižvelgs į senstantį periodą jūsų kompanijos gautinų sąskaitų ir priklausomai nuo to, jie peržiūrėtų visą jūsų sąskaitą receivables ir paskui sukurtų pažangos stalą, pagrįstą tinkamomis sąskaitomis/sąskaitomis. Sąskaitų, kurias jūs nepajėgėte rinkti net po galutinio termino nesvarstys, kadangi tai gali padidinti AR paskolos ne užmokesčio galimybes. Sąskaitų bendrosios sumos pagrindu, skolintojas sankcionuotų jūsų paskolos kiekį, kuris gali paprastai būti piešiamas prieš bet kokį laiką per mėnesį.

Faktoringo Gautinos sąskaitos

Antras AR finansavimo metodas apima išpardavimą jūsų gautinų sąskaitų / sąskaitos skolintojui, užuot siūlęs juos kaip saugumas prieš AR paskolą. Šio metodo pranašumas guli fakte, kad skolintojas ar faktoringo kompanija būtų atsakingi daugeliu atvejų už tai, kad atgavo kiekį iš skolininkų ir pasielgė su klientais tas finansinių įsipareigojimų nevykdymas. Pradinėje fazėje, firma, kuri davė jums paskolą apsirūpins, 70 iki 80 procentų gautinos sąskaitos pasiekia jūsų verslą iš anksto, tuo tarpu likęs balansas, skolingas ant sąskaitų, būtų užmokėtas tiktai po to, kai visi jūsų ARs buvo gauti pilname užmokestyje. Jūs turėjote užmokėti šiek tiek daugiau, negu bankas, bet kvalifikacijos reikalavimai yra daug mažiau, ir avansai yra daug lengvesni pasiekti.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push ({});

AR pasirinkimo finansavimas gali būti ištirtas visų lygmenų firmų; ar jūs esate vidurys dydžio kompanijos ar gerai nustatyto vardo rinkoje, jūs tik turite nustatyti vietą patyrusio komercinio skolintojo ar faktoringo įmonės, kuri buvo gerai įkurta ir gali aprūpinti jūsų verslą lankstumu, kurio tam reikia. Jūsų AR finansavimo detalės gali būti visi spręstos, kai tik jūs suradote teisingą kompaniją.

Greitos paskolos pasirinkimas dar niekada nebuvo toks lengvas, kai juos galite palyginti greitai ir paprastai. Skolinu pinigus palankiomis sąlygomis. Kredito linija.