Priežastys išleisti iou pažymi su asmeninėmis paskolomis

parašė , 2015-10-17 08:17

Skolos rašto pastaba yra esminis elementas banko paskolų, bet turi taip pat būti panaudota, skolindama pinigus giminaičiams ir draugams. Šis dokumentas įrašo kiekį skolintų lėšų, užmokesčio datų, normos palūkanų, ir termino iki išpirkimo. Pastaba galėtų reikalingas numatytojo punkto, kai pasiskolinti kiekiai viršyja 1000$.

Visada išmintinga atlikti skolos rašto pastabą asmeninėms paskoloms, pateiktoms mylimiems vieno dolerio banknotams. Darbas taip garantuoja, kad paskolos gavėjai supranta, kad pinigai turi būti grąžinti ir nėra finansinė dovana. Viena pirminė priežastis disputo tarp draugų ir šeimos kyla iš skolinimo fondų, kurie nėra niekada grąžinti.
Tuo metu, kai paprastojo vekselio leidimas negarantuoja, kad paskolos įsipareigojimas bus įvykdytas, šis dokumentas yra teisiškai privalomas ir gali būti panaudotas, kad rinktų nesumokėtas skolas teisme. Šio kontrakto vietoje turėjimas yra gana dažnai, kad priverstų paskolos gavėjus sumokėti paskolą.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).p pastūmėjimas ({});

Asmenys gali perkelti iš anksto apipavidalintus paprastuosius vekselius tinkle ar nupirkti formas iš kanceliarinių prekių parduotuvių. Skolos rašto pastabos gali taip pat būti sukurtos, naudodamos teksto apdorojimo programas. Pastabos yra teisiškai privalomos iki tol, kol abi partijos pasirašo dokumentą ir patvirtina jį pas notarą. Tai gali būti naudinga, kad turėtų advokatą projektuoti paskolos kontraktus, kai skolintos lėšos viršyja 1000$ ar kai įkeistas turtas yra panaudotas, kad gautų paskolą.

Bet kam, kas skolina pinigus kitam asmeniui leidžia įkrauti palūkanas. Tačiau, privatūs finansavimo šaltiniai turi apsistoti jų valstybių lupikavimo įstatymų, kurie deda ribas ant kiekio palūkanų, kurias įkraunama. Jei privatūs skolintojai ima aukštesnes normas negu leistas pagal įstatymą, jie galėtų stovėti su teisėtomis pasekmėmis. Anksčiau palūkanų normos nustatymo, privatūs skolintojai turi nustatyti leidžiamą kiekį, lankydami UsuryLaw.com.

Privatūs finansavimo šaltiniai turi taip pat laikytis nurodymų, nustatytų tolyn Vidaus pajamų Paslaugos. IRS reikalingas, kad finansavimo šaltiniai išleistų paprastuosius vekselius, kai paskolos viršyja 13.000$. Tai aprūpina patvirtinimą, paskola nėra dovana. Jei patvirtinta pas notarą skolos rašto pastaba nėra pateikta, IRS gali įvertinti dovanojimo mokestį prieš paskolos gavėjus.

Vienas pasirinkimas dokumentacijai paskolos dokumentų ir užmokesčių yra Nekalti Pinigai. Ši socialinė skolinanti programa buvo įsteigta sero Richard Branson, kad aprūpintų įrankius reikalingus įrašyti privačias paskolas. Nekalti Pinigai siūlo įvairovę paskolos paketų, kurie leidžia skolintojams sukurti paskolos kontraktus ir skolos rašto pastabas; įvertinkite tinkamas palūkanas; ir rekordiniai užmokesčiai. Nekalti Pinigai išieško mokestį, kad panaudotų įrankius ir tako užmokesčius. Kainos keičiasi priklausomai nuo paskolos ir reikalingų paslaugų tipo. Pagrindiniai paketai prasideda 99$.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push ({});

Kai asmeninės paskolos viršyja 5.000$ geriau konsultuotis su advokatu ar apmokestinti buhalterį. Tai ypač teisinga, aprūpinant fondus verslo paleidimą ir nekilnojamojo turto investicijas. Didesnės paskolos turi visada būti gaunamos su kažkokiu tipu įkeisto turto, kuris yra lygus ar didesnis negu skolintų lėšų vertė. Įkeistas turtas gali apimti turtą, finansuotą, turto pavadinimus į nekilnojamąjį turtą ar automobilius, ar vertingus dalykus tokius kaip senoviniai daiktai, meno kūriniai, ar papuošalai.

Nors privatūs skolintojai nėra reikalingi pagal įstatymą gauti paskolas su įkeistu turtu ar išleisti skolos rašto pastabą, darydamas taip gali apsaugoti skolintojus atveju finansinių įsipareigojimų nevykdymo. Šis dokumentas yra galingas įrankis, kuris gali padrąsinti atmokėjimą skolintų pinigų ir sutrukdyti nesusipratimui apie užmokesčio terminus.

Greitos paskolos pasirinkimas dar niekada nebuvo toks lengvas, kai juos galite palyginti greitai ir paprastai. Skolinu pinigus palankiomis sąlygomis. Kredito linija.